Zinvolle dagbesteding

Wij bieden twee leuke projecten waar jij  jouw talent kunt laten zien en ontwikkelen.

1. De Ark Groenvoorzieninganne grasmaaier

Werken in het groen en een steentje bijdragen aan een mooie leefomgeving. Met elkaar onderhoud je tuinen van diverse (sociale) organisaties, bedrijven en particulieren in Gouda Noord en omstreken.

Dit unieke project biedt ruimte voor deelnemers met een verstandelijke beperking. Zinvolle dagbesteding op maat voor personen met een andere ondersteuningsvraag is bespreekbaar.

2. Creatief Atelier Gouda NoordOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aan de Warmoezierskade bieden wij een creatief en gevarieerd programma waar je talent goed tot zijn recht komt in schilderen, papierverwerking, kookactiviteiten, muziek en/ of zwemmen.

Het project  biedt ruimte aan deelnemers die  behoefte aan meer geborgenheid, ritme en regelmaat, en is daarmee tevens geschikt voor deelnemers met een matig tot ernstig verstandelijke beperking.

Begeleiding

De deelnemers worden aangestuurd door een ervaren begeleider.  Aan beide projecten is een orthopedagoog verbonden, die de deelnemers kent en waar nodig kan ondersteunen bij specifieke hulpvragen.

Locatie en tijden
Het terrein van de Ark aan de Warmoezierskade is de thuisbasis van de projecten. Je kunt bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur.

Heb je belangstelling, of ken je iemand in je omgeving die graag bij ons zou willen komen werken, klik dan op aanmelden.

Wil je meer weten over onze zorg en kwaliteit lees dan de uitgebreide informatie over ons